5 uundværlige ting til hjemmekontoret

Arbejder du ofte eller måske altid hjemmefra? Så er der en række ting dit hjemmekontor ganske enkelt ikke kan undvære. Vi har samlet en liste med de 5 mest uundværlige ting.

 

1). Stempler: Stempler er og bliver et must-have på et hvert kontor. Et stempel er firmaets logo udadtil og en glimrende måde at skabe genkendelse og respekt. Stempler kan bruges både på breve, kuverter, pakker og andet brevmateriale. De får ganske enkelt din virksomhed til at fremstå mere autentisk og professionel. Stempler kan bla. købes her www.nydanstempler.dk/da

 

2). Ergonomisk stol: Mens stempler sikrer virksomhedens generelle fremtoning, så er en god og ergonomisk korrekt kontorstol også af største vigtighed. Alt for mange sidder ikke ordentligt på deres arbejdsplads, hvilket på sigt kan give store rygproblemer og andre lidelser. Invester derfor i en kvalitetsstol med god komfort. Se evt. mere om ergonomisk udstyr på i den fine guide på reklamemand.dk her.

 

3) Hæve/sænke bord: Nøjagtig som ovennævnte stol, så er dit skrivebord også vigtig for dit daglige velbefindende. Det ideelle kontorbord kan hæves og sænkes, så man kan arbejde både siddende og stående. Den slags skift i arbejdsstilling er bevist sundest via et væld af undersøgelser.

 

4) Computer: I dagens Danmark er en computer naturligvis alfa omega hvor stort set alle former for kontorarbejde. Den skal gerne være ny, hurtig og være koblet op til højhastigheds internet. Rigtig mange ting foregår i dag udelukkende elektronisk, en computer er derfor dit umiddelbare vigtigste arbejdsredskab. Se guides til at vælge den rigtige computer til lige præcis dit behov, på www.bank-simonsen.dk.

 

5) Printer: I henhold til ovenstående er en printer naturligvis også vigtig. Alt hvad der skrives på computeren kan printes ud i papirform herpå. Hvad end det er en email, et brev eller noget  helt tredje der skal printes ud, så husk altid at give det et aftryk med dit stempel inden det sendes af sted.

Her kan du købe stempler

 

Der findes rigtig mange forskellige slags stempler på markedet. Kvalitetsstempler holder i årevis og har op til en million aftryk i sig. Det kan derfor godt betalte sig at investere i en lidt dyrere stempel, da det betaler sig på sigt. Den slags stempler er også typisk fremstillet uden kemikalier for at passe på miljøet. Nøjagtig som med så mange andre kontorartikler, så kan stempler købes på i fysiske butikker og via online webshops. Fordelen ved at handle i en fysisk butik er naturligvis den personlige kontakt og service ydet af personalet på stedet. Omvendt kan der være både tid og penge at spare på at købe stempler på nettet. For det første kan man shoppe både dag og aften, faktisk på alle tider af døgnet. Ofte tilbydes der endda dag til dag levering og gratis fragt. For det andet er prisen ofte skarpere på internettet, da konkurrencen ganske enkelt er større her og mere synlig. En smart og budgetvenlig løsning for dig med en travl hverdag og et stramt program. Hvor end du vælger at købe dit næste stempel, så husk at vælge med omhu, da det stemplet trykker, i høj grad definerer dit firmas gennerelle image.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *