Disse danske designmærker skal du kende til

Dansk design bliver revet ned fra butikshylderne, og det vil det med høj sandsynlighed også blive i fremtiden. Der er flere danske designmærker, som er blevet kendt i hele verden. Der er bl.a. stor efterspørgsel på dansk design i USA, hvor amerikanerne er villige til at betale store summer for at få fat i et dansk designprodukt. Som dansker kan vi tillade os at være stolte over vores designmærker, som har sat vores skønne land på verdenskortet.

 

Nordal

 

Nordal er en dansk, familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1991. Inspirationen til deres design skal findes i det gamle Indien. Nordal designer interiør i samarbejde med nogle af de dygtigste designere fra hele verden. Interiør fra den danske virksomhed er bl.a. kendt for at være unikt og eksklusivt, hvorfor det vil kunne gøre noget godt for ethvert rum.

 

Listen over interiør fra Nordal er efterhånden meget lang. Virksomheden har bl.a. designet og udviklet vitrineskibe, spisebordsstole, sideborde, reoler, spiseborde, skænke og meget, meget mere. Hvad end man leder efter det ene eller det andet møbel til sin bolig, så kan man finde det ønskede møbel fra Nordal.

 

Du finder et stort udvalg af Nordal design på denne webshop, hvor du er sikret en nem og tryg handel.

 

Ib Laursen

 

Ib Laursen er ligeledes en dansk designvirksomhed, som langt de fleste danskerne kender til. Designvirksomheden designer og forhandler interiør og brugskunst til hele verden. Virksomheden blev etableret i 1971 og har været i rivende udvikling lige siden.

 

Det store udvalg af interiør, møbler og brugskunst matcher den nordiske stil. Stilen er både retro, rå og romantisk, ligesom kvaliteten er i høj klasse. Alle produkter bliver produceret i Asien, hvor Ib Laursen samarbejder med produktive- og kvalitetsbevidste leverandører.

 

Ib Laursen har mange forskellige inspirationskilder. Der bliver bl.a. hentet inspiration fra loppemarkeder, udlandsrejser og messebesøg. Producenten byder på et spændende udvalg af reoler, tæpper, tøjstativer, konsolborde, vægure m.v.

 

JENSENplus

 

JENSENplus er en dansk møbelvirksomhed, som har været på markedet siden 1970. Møbelvirksomheden er mest kendt blandt andre virksomheder, da JENSENplus har stor fokus på at designe og fremstille moderigtige- og komfortable møbler til loungeområder og kontorer.

 

JENSENplus er dog også begyndt at levere møbler til private hjem, hvor man kan glæde sig over den høje kvalitet og komfort. Møbler fra JENSENplus er hovedsageligt henvendt til forbrugere og virksomheder, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

 

Det er bl.a. muligt at købe knagerækker, loungestole, skænke og spisebordsstole fra JENSENplus, som også har mange andre møbler og interiør at byde på.

 

by KlipKlap

 

by KlipKlap hører også til blandt de danske designvirksomheder, som man bør have et vis kendskab til. Virksomheden så dagens lys i 2011, da stifteren, Pia Lauritsen, lancerede sin første produktserie.

 

by KlipKlap har valgt at satse på multimøbler, som kan bruges som tumlemadras, sofa og gæsteseng. Idéen til virksomheden opstod, da stifteren bag ikke havde held med at finde en stor seng til sine børn. I udvalget finder du hovedsageligt foldemadrasser, hynder, børnestole, puder og daybeds, hvor kvalitet og eksklusivitet er i højsæde. Endnu et nyere, dansk skud på stammen er Traewerk, som laver nogle virkelig fede produkter i ..lige præcis ja, træ. Tjek det ud på traewerk.dk, det er virkelig lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *