Disse ting skræmmer boligkøbere væk fra en handel

Vil du sælge din bolig, og vil du for alt i verden undgå at skræmme potentielle købere væk? Så skal du tage dine forholdsregler, da der er flere ting, der ikke falder i god jord hos danske boligkøbere. Der er efterhånden flere undersøgelser om emnet, som kan give dig et fingerpeg om det, der kan påvirke interessen for en bolig i en negativ retning.

 

1.      Larm fra en befærdet vej eller jernbane

 

Er der noget, der kan skræmme boligkøbere langt væk, så er det larm fra en befærdet vej eller jernbane. Som sælger må du desværre affinde dig med, at det er en udfordring, som du ikke kan gøre særlig meget ved. Det eneste du kan gøre er at lægge vægt på, at man vænner sig til larmen, hvilket måske vil kunne sætte en dæmper på bekymringerne.

 

2.      Misligholdte vægge og lofter

 

Misligholdte vægge og lofter er ikke ligefrem noget, der trækker den samlede vurdering op. Er boligens vægge nedslidte og grimme, bør der investeres i maling og malerpensler. Skal du ud og købe maling, bør du gå efter lyse farver, der selvfølgelig skal passe ind i boligen. Er der større skader på vægge og lofter, bør du også få kigget på det, før du byder boligsøgende velkommen.

 

3.      Højt varmeforbrug

 

Det er de færreste boliginteresserede, der sætter pris på højt varmeforbrug og dårlig energimærkning. Skal du fremme dine salgsmuligheder, kan du investere penge i energirenovering.  I dag er det muligt at få tilskud til energirenovering, hvorfor det ikke behøver at blive en uoverskuelig dyr affære.

 

4.      Lugten af røg

 

Der er færre og færre danskere, der vælger at ryge indenfor. Hvis der er blevet røget i boligen, vil hovedrengøring og maling ikke nødvendigvis komme lugten til livs, hvorfor det anbefales at afvaske vægge og træmaterialer i grundrens og evt. kontakter professionel rengøringshjælp.

 

Dette kan du gøre for at tilfredsstille boligsøgende

 

Du er nu blevet introduceret for, hvilke ting der vil skræmme de fleste boligsøgende væk. Det vil dog også være relevant for dig at vide, hvordan du kan tilfredsstille boligsøgende, da det kan være med til at få solgt din bolig hurtigt – og til den rigtige pris.

Sæt fokus på soveværelset – Soveværelset er ét af de rum, som boligkøbere er mest opmærksomme på. Skal soveværelset fremstå pænt og nydeligt, hjælper det ikke noget, at der er indelukket, rodet og beskidt. Det kan ofte betale sig at købe nye dyner, hovedpuder, sengetøj og lagner, da det vil have en stor indflydelse på et soveværelses atmosfære. Det kan du gøre på www.dynefabrikken.dk, hvor udvalget er stort.

 

Sælg din bolig hurtigere med en ejendomsmægler

 

Det kan i princippet tage flere år at sælge en bolig, hvis man ikke ved, hvordan man skal nå ud til potentielle købere. Det er i den anledning, at en ejendomsmægler kommer ind i billedet, da ejendomsmæglere er eksperter i at finde de rigtige købere til din bolig.

 

Adam Schnack kan hjælpe dig med at finde købere til din bolig, så du kan slappe af. Du kan klikke dig ind på www.adamschnack.dk, hvis du er interesseret i at vide, hvad en ejendomsmægler helt konkret kan hjælpe dig med.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *