Få styr på din dresscode på hjemmet og på jobbet

Mangler du et ekstra pift til din tøjstil, når du er på kontoret eller i hjemmet? Vil du gerne se elegant ud, uden at det samtidig bliver alt for formelt? Så bør du overveje at gå med butterfly. En butterfly giver et ekstra pift til dresscoden, hvor du kan se afslappet og seriøs ud på samme tid.

En butterfly egner sig for eksempel godt til smoking og jakkesæt, men den passer også udmærket sammen med en ganske almindelig skjorte. Og så kan man få en butterfly i mange forskellige typer og farver, der kan passe til enhver smag. På siden https://www.butterfliesshop.dk/ finder du for eksempel et stort udvalgt af alverdens forskellige slags butterflies.

Hvad er en butterfly

En butterfly er en sløjfe, man bruger til for eksempel smoking eller en simpel skjorte. Nogle butterflies skal man selv binde, lige som et slips, mens andre er permanent færdigbundet, hvis man ikke gider at bruge tid på det, hver gang man skal have den på.

Vælg en butterfly i det rigtige materiale

På siden butterfliesshop finder du butterflies i mange forskellige materialer. Som du nu ved, kan butterflies bruges til forskellige lejligheder – både til det finere brug på kontoret eller til bryllup, men også til afslappende sammenkomster i hjemmet. Til de afslappede lejligheder passer en butterfly i polyester for eksempel godt.

Derimod passer en butterfly i silke godt til de lidt finere lejligheder. Man kan sammenligne butterflies med slips, når det kommer til valget af materiale. Man vælger som regel også de lidt finere slips af silke til de pænere lejligheder.

Butterflies i mange forskellige farver

Når du skal vælge en butterfly, skal den selvfølgelig matche din dresscode, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige farve. På siden butterfliesshop kan du finde simple butterflies i alle regnbuens farver. Der er for eksempel de lidt mere skrigende farver til de mere festlige lejligheder som nytårsfesten eller brylluppet. Derudover er der selvfølgelig også mere afdæmpede farver, som kan passe til enhver lejlighed.

En butterfly kan også fås med forskellige mønstre, der matcher din skjorte eller smoking. Det kan for eksempel være en ternet butterfly, der matcher den ternede skjorte, eller en stribet butterfly, der matcher fløjlsbukserne.

Accessories til en butterfly

Når man køber en butterfly, kan man også vælge at købe en række tilbehør ved siden af. Dette er en god idé, hvis man gerne vil have en gennemført dresscode, som alle lægger mærke til. For eksempel kan man købe et lommetørklæde, der kan sættes i skjortelommen. Man kan også købe manchetknapper, der matcher farven på ens butterfly.

Der er mange muligheder, når det kommer til at finde den rigtige butterfly. På siden butterfliesshop kan man for eksempel også få en butterfly med logo på. Dette er en smart løsning, hvis man skal bruge det til firmaet eller til en anden sjov lejlighed, hvor man gerne vil have en speciel butterfly.

Så hvis du ønsker at pifte dresscoden op både i dagligdagen og til de festlige lejligheder, så overvej en butterfly.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *