Finansiering af boligrenovation: Det skal du være opmærksom på

Ønsker du at renovere din nuværende bolig, så er du tvunget til at gøre dig nogle tanker om finansiering. Skal du stille dig selv i den bedste position, så bør du have helt styr på, hvordan du vil finansiere dit kommende renoveringsprojekt. Din opgave er at finde den finansieringsmulighed, der appellerer til dine krav og behov.

 

Læg en stor udbetaling og reducér dine lånebehov

 

Har du mulighed for at lægge en stor udbetaling, så bør du benytte dig af det. Skal man låne penge til boligrenovation, er det en fordel, hvis man kan lægge en udbetaling – også kendt som egenbetaling.

 

Har du sparet op til dit renoveringsprojekt i mange år, vil du helt automatisk have reduceret dine lånebehov.  Det betyder måske, at du kan nøjes med at låne halvdelen af beløbet. Skal du have en realistisk idé om, hvor mange penge du skal låne, er det nødvendigt, at du har regnet på, hvad renoveringen vil koste.

 

Ansøg om et lånebevis

 

Skal du renovere din bolig, og har du brug for at låne penge, så kan du med fordel ansøge om et lånebevis. Det bør du allerede gøre, før du indhenter tilbud fra forskellige firmaer. Et lånebevis er dit bevis på, hvor mange penge du kan låne. Selvom det ikke er en garanti for, at du kan låne penge, så er det alligevel en stor fordel at have et lånebevis i flere forskellige situationer.

 

Bliver du godkendt til et lånebevis, så vil du være klar til at handle når som helst. Lånebeviser er blevet mere og mere udbredte de seneste år, hvor efterspørgslen har været stødt stigende. Den helt store fordel ved at få et lånebevis er, at det er gratis og uforpligtende, hvorfor man reelt set ikke løber nogen risiko.

 

Med et lånebevis i hånden kan du gøre dine drømme om boligrenovation til virkelighed – uden at skulle bekymre dig for, om du kan låne penge. Vil du også gerne have et lånebevis ved hånden, så se muligheden for lånebevis på nettet.

 

Indhent flere tilbud på professionel renovering

 

Har du taget en beslutning om at renovere din bolig, så bør du gå i gang med at indhente tilbud fra troværdige firmaer. Det kan du gøre, hvis du skal have renoveret dit køkken, badeværelse, kælder, soveværelse eller hele huset for den sags skyld.

 

Det billigste alternativ er selvfølgelig at varetage hele eller dele af renoveringen selv. Det kræver dog, at du besidder de nødvendige kvalifikationer og samtidig har tid til at renovere dit hus. Skal du have det bedste udgangspunkt, bør du bruge en internetbaseret tjeneste til at indhente tilbud på dit renoveringsprojekt. Står du til sidst tilbage med en række konkrete tilbud, skal du bl.a. være opmærksom på pris og deadline. Før du overlader opgaven til et firma, bør du tjekke firmaet i sømmene, så du ikke risikerer at vælge et firma, der ikke kan opfylde dine krav.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *