Forny møblementet til absolut lavpris

Hvis huset renoveres, stuen males eller der på anden vis sker større og mere gennemgribende forandringer, kan det ofte medføre, at hele eller dele af møblementet også skal skiftes ud. Enten fordi det ikke passer ind i den nye stil, eller fordi det måske bare er på tide at får lidt nyt at se på. I denne artikel giver vi et par tips til, hvordan du kan være heldig at slippe forholdsvis billigt afsted med projektet.

Den klassiske lavprisløsning – genbrug

Hvis du er til stilrent møblement, glatte flader og minimalisme, bør du nok allerede her springe videre til næste afsnit, for den type af møbler finder du næppe mange af hos genbrugsbutikkerne. Er du til gengæld først og fremmest ude efter forandring og i øvrigt har et afslappet forhold til design, er genbrugsbutikkerne absolut en mulighed. Her kan du ofte få møblerne for en slik, og er du heldig, kan der sagtens være nyere møbler i sortimentet også.

Forhandl dig til en god rabat

Hvis du køber møbler for et større beløb, kan der ofte være mulighed for at forhandle prisen betydeligt ned, når du handler i en fysisk butik. Det er ikke længere så almindeligt at prutte om prisen, og ikke alle føler sig komfortable i situationen. Men giv det alligevel et forsøg. Det kan dreje sig om ganske mange penge, og forhandleren forventer formentlig, at du spørger efter en rabat. Er det en ung ekspedient, som måske ikke har mandat til på egen hånd at give rabatter, kan du eventuelt spørge efter chefen. Det kan virke en smule pågående, men til en vis grænse betaler det sig at være en smule fremme i skoene, når der er større beløb på spil.

Køb møblerne hjem fra Sverige

De færreste danskere er opmærksomme på muligheden for at købe møbler pr. postordre fra Sverige, men den svenske møbelgigant Trademax har lanceret salg til hele Norden. Butikken er endnu ikke i nærheden af Ikea-format, men mere end 350.000 har allerede købt møbler hos Trademax, så helt små forhold er der bestemt ikke tale om. Størrelsen giver koncernen mulighed for at købe møbler hjem i store mængder direkte fra producenterne. Herved skæres alle fordyrende mellemled fra, og det kan almindelige mindre møbelkæder langt fra konkurrere med.

Resultatet er priser, der ligger markant lavere end markedspriserne generelt. Fragten koster ganske vist knap 400 kroner, men den er fast uanset ordrens størrelse, og du får leveret direkte til døren på et tidspunkt, der passer dig – eventuelt i aftentimerne.

Trademax har kun været i gang siden 2008, men en eksplosiv vækst har på kort tid gjort koncernen til en særdeles bemærkelsesværdig spiller på markedet. Sortimentet omfatter alt inden for møbler, både senge, sofaer, stole, borde, tæpper og belysning, samt udstyr til badeværelser og køkkener. Du kan eventuelt danne dig et indtryk af udvalget ved at besøge hjemmesiden her. Ud over almindelige møbler er Trademax også særdeles stærke på havemøbler, hvor de selv betegner sig som markedsledende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *