Gør det selv ønskeliste

Jeg har været lidt i gadget shopping mode her i weekenden og jeg har fundet tre ting som jeg godt kunne tænke mig til min gør-det-selv samling.

Høreværn med radio

horevaern-radioJeg elsker at høre musik når jeg arbejder. Det motiverer mig og gør mig glad. Men problemet opstår når det arbejde jeg skal udføre støjer meget. Det kan være arbejde lige fra græsslåning til håndværksarbejde. Nogle gange har jeg bare brugt mine hovedtelefoner og stukket dem i min iPod. Andre gange har jeg skruet helt vildt op for radioen – og så har ingen andre kunne være i nærheden.

Men køber jeg høreværn med radio så behøver  jeg ikke længere gå på kompromis, hverken med min hørelse eller med min trang til musik. Det kunne også være et høreværn med bluetooth. Så kunne jeg nemlig tilslutte enten iPod eller iPhone. Dog synes jeg det er lidt for dyrt i forhold til mit behov så et høreværn med radio kan jeg sagtens nøjes med.

Magnetisk armbånd

Jeg ved ikke med dig, men når jeg skal holde skruer og bor så holder jeg dem næsten altid i munden. Jeg synes faktisk ikke det er specielt lækkert, men det er af mangel på bedre. At have dem i lommen synes jeg er uhensigtsmæssigt. Det er for besværligt og tager for lang tid at få søm, skruer og bor op igen.

Men nu har jeg netop set et smart magnetisk armbånd, hvor man sætte skruer, søm og bor mens man arbejder. Det svarer nok til at have et svedbånd på, så man bliver nok lidt svedig om armen.

Batteri til skruemaskine

Jeg har en rigtig fin, lidt ældre, skruemaskine fra Bosch, som jeg har været rigtig glad for i mange år. Her det sidste års tid er batteriet dog blevet betydeligt dårligere og hvor jeg før i tiden skulle lade den op et par gange om året, skal den nu nærmest have en fuld opladning igen, bare jeg har brugt den et par gange. Jeg går ud fra at det bare er batteriet der er skidt, for sleve maskinen virker stadig rigtig godt. Så et nyt batteri til min skruemaskine er helt klart også på denne liste.

Den rigtige afstand

Når jeg skal måle afstande så har jeg altid brugt en tommestok eller et målebånd. Hvis du skal måle en afsats eksempelvis i et vindue, så kommer tommestokken hurtigt til kort. Det kan i hvert fald være lidt besværligt. Målebåndet er lidt nemmere hvis det er langt nok.

Med en elektronisk laser måler, så vil jeg kunne slå to fluer med et smæk. Det vil blive ekstremt nemt og hurtigt at måle op, og risikoen for fejlmålinger er minimal. Eneste ulempe er prisen. Skal jeg have en nogenlunde ordentlig lasermåler skal jeg op på den anden side af 600 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *