Hold på varmen og hyggen med lave priser

De kolde vintermåneder kan være ekstra hårde at komme igennem, når man ikke har den optimale varme i ens bolig.

Du graver dig dybt ned i uld tæpper, og termokanden står konstant klar med varm te.  Radiatorerne kører for fuld skrue, og varmeregningerne hober sig langsomt op. Det er som om, at vinteren ingen ende vil tage, og kulden suser ind gennem sprækkerne. Du kan se gennem naboens vindue, at hun render lykkelig rundt i sin kortærmede t-shirt, og du undrer dig stærkt over, hvordan det kan lade sig gøre. Det er på tide, at få gjort noget ved problemet, og vi har de perfekte løsninger til dig på, hvordan du sikrer varmen og hyggen til overskuelige priser.

Skru ned for dit energiforbrug med isolering

Det bedste du kan gøre for at sikre varmen i din bolig er ved at få foretaget en hulmursisolering, se mere her. Det vil resultere i en besparelse af dit energiforbrug, samtidig med at indeklimaet vil blive markant forbedret, da en hulmursisolering fjerner risikoen for angreb af skimmelsvamp og fugt. Derudover vil luften blive tørrere og lunere. Du vil derved kunne mærke, at dit hus bedre kan holde på varmen, og du behøver derfor ikke længere pakke dig ind i diverse sweatere og uldsokker. På længere sigt vil det medføre en nedsættelse af varmeudgifter, og derved en kontant besparelse på området.

El til overskuelige priser

Når varmen i boligen er sikret kommer det til belysningen af dit hjem. Belysningen har bestemt sin charme igennem den mørke tid, og det behøver ikke koste en bondegård.  Det kan være du tænker, at forhaven skal dækkes ind i julelys eller at i har købt et juletræ, som skal holdes tændt igennem hele december. Det vil derfor ende med lidt ekstra beløber på elregningerne, men sådan behøver det slet ikke at være.  På www.gulstrom.dk finder du billig el og gas til indkøbspriser, så kan du tænde alt det julelys du vil, samtidig med at du ikke skal af med hele pengepungen. De overskuelige priser gør det derfor nemt for dig, som gerne vil have strøm til fair priser, og du kan samtidig skrue ekstra op for julelysene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *