date

Når din date kommer på besøg

Har du en date, som du har set nogle gange, så er I måske kommet til det punkt, hvor du skal invitere din date hjem til dig.

Er det første gang, vedkommende skal besøge dig, så vil du nok gøre lidt ekstra ud af, at dit hjem er så ryddeligt, rent og hyggeligt som overhovedet muligt. Du vil jo gerne gøre en godt indtryk – og i den forbindelse er det ret afgørende, at dit hjem ligner et, som en potentiel kæreste godt kan lide at opholde sig i. Så sæt alle sejl til.

Der er nok at gøre

Der vil nok være en hel del, som du skal have ordnet, inden din date ringer på døren. Hvor omfattende det er, kommer selvfølgelig an på, hvordan du bor, og hvor stort dit hjem er.

Er dit rodeniveau almindeligvis ikke særligt højt, så vil det ikke tage dig så lang tid at rydde det sidste op, som det ville gøre, hvis du plejer at omgive dig med mere end en almindelig mængde rod.

Du har selvfølgelig også mere travlt med at få gjort rent, hvis det er virkelig længe siden, du gjorde det sidst.

Dit hjem skal naturligvis stadig både ligne sig selv og være hyggeligt. Men det betyder meget, hvordan det hele spiller netop den dag.

Hvad vil du servere?

Du skal også tænke på, hvad du gerne vil servere. Er der tale om en kaffe-date, eller skal I bare have en drink, så kræver det jo ikke nær så meget, som hvis du har inviteret på det helt store udtræk, som også indbefatter en middag.

Uanset hvad aftalen er, så er du nødt til at forberede det hele. Hav alle ingredienser handlet ind, og tilbered gerne det, du kan, i forvejen. Så får du mere ro til at være til stede, mens du har besøg.

Er du ikke en ørn i et køkken, så bør du ikke vælge lige denne dag til at kaste dig ud i noget mere avanceret, end du plejer at tilberede. Gå efter det sikre.

Hvis det skulle udvikle sig – husk Worldsbest kondomer

Har du en god fornemmelse af – eller bare et stille håb om, at jeres date kunne udvikle sig i en mere erotisk retning, så bør du også være forberedt på det.

Ikke kun i form af at huske at skifte sengetøj. Men også så godt, at du husker at få købt Worlds best kondomer, som er nogle af de bedste på markedet. Hellere være på den sikre side, hvis der skulle opstå mere end sød musik imellem jer.

Det gælder selvfølgelig både, hvis du er en mand, og hvis du er en kvinde. Det ville jo være ærgerligt at skulle være nødt til at bryde den gode stemning, fordi du havde glemt det.

Sæt en stemning

Du kan gøre meget for at sætte en hyggelig og intim stemning i dit hjem. Der er jo klassikerne som levende lys og blid musik, men du kan også gøre noget ud af at have friske blomster stående og bløde puder og tæpper i sofaen.

I det hele taget gør de der små detaljer meget til den samlede stemning. Den er vigtig, når du får din date på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *