Gammel hoveddør

Nye døre og vinduer

Gammel hoveddør
Billed af vores gamle hoveddør.

Der er ikke noget som forventningens glæde, og når det gælder døre og vinduer, er der ikke noget som at se dem monteret. Jeg har undersøgt lidt på nettet om hvad man skal være opmærksom på når man vælger døre og vinduer. Læs med her.

Udvalget er i dag meget større end for blot få år siden, og derfor skal du også bruge lidt ekstra tid på at finde de helt rigtige døre og vinduer. Det gælder både for inderdøre og yderdøre, så husk endelig at bruge tiden – for i sidste ende er det helt sikkert givet godt ud.

Vær nøjagtig med tommestokken

Med de mange størrelser på døre og vinduer, er det vigtigt at du måler korrekt op fra starten, og det betyder at du skal være meget nøjagtig i dine mål. Lader du det være upræcis kan det resultere i 2 ubrugelige yderdøre og lige så mange ubrugelige inderdøre som du har plads til. Det gør ikke noget at du måler op mere end en gang, for derved at sikre dig, at det er det helt rigtige mål til døre og vinduer du har lavet.

Find dine døre og vinduer på nettet

Der er ikke noget som forventningens glæde og når du så har fundet de helt rigtige døre og vinduer, er det svært at vente på at få sat dem op. Det kan være du skal bruge en fagmand til at montere både døre og vinduer, og så er det blot at bestille en. Vil du gerne selv montere både døre og vinduer – så husk at have rigeligt med værktøj, så du ikke går ned på udstyret. Husk desuden at tjekke dine vinduer og døre grundigt, når du får dem leveret – inden du skriver under på fragtmandens papirer og han smutter igen. Har vinduerne og dørene været emballeret med ordentlig beskyttelse? Har de nogle som helst former for slag eller skræmmer? Det er alt sammen ting du skal sørge for at gøre opmærksom på med det samme, så du har ret til evt. erstatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *