Sådan bliver du klar til de lange sommernætter

De lange og lune sommernætter er nogle, som vi altid ser frem mod med stor forventning og glæde. Desværre synes de ofte langt væk, så når de først er her, og vi kan få lov til at nyde dem i fulde drag, så skal det også udnyttes. Dette indebærer naturligvis en lækker steg fra grillen og lækre salater efterfulgt af en kølig vin og danske jordbær.

 

Men sådan rent praktisk, hvordan kan du så sikre dig, at du har mulighed for at udnytte disse dage og aftener til fulde? Hvilke dele og genstande bør du have i dit hjem, så du får det bedste ud af sommertiden, hvor du bør være ligeså meget udendørs som indendørs? Det ser vi nærmere på her.

 

Udendørs belysning

Mange forbinder nok udendørs LED-lys med juletiden og de lange, mørke vinterdage, hvor mange har kæder og lys ude for at skabe lidt hygge. Men har du overvejet at pynte lidt op omkring terrassen med enten lyskæder, lystræer eller lanterner? Det lyder måske julet, men det er det langt fra.

 

Forestil dig, at I sidder et vennepar på terrassen, og mørket falder på. I har sandsynligvis stearinlys på bordet, men hvor hyggeligt ville det ikke lige være med et varmt LED-lysskær fra en lanterne nede på fliserne? Bare se her.

 

Et nyt køkken?

Indrømmet, et nyt køkken er en ”big deal”. Men hvis du nu alligevel går med drømmen om et nyt køkken, hvor der er bedre sammenhæng mellem selve køkkenet og haveudgangen og havedøren, så skal det måske være i år, du får gjort noget ved det.

 

I hvert fald så er der god sandsynlighed for, at huset får en mere komplet fornemmelse, hvis køkkenet indbyder til at træde ud på terrassen. Dermed vil du også få tilbragt mere tid derude. Det vil du, fordi det med et mere passende køkken vil være mere oplagt at tage eftermiddagskaffen eller aftenteen med udendørs.

 

Hvis du er med på idéen, så kan du gribe det an på forskellige måder. Eksempelvis kan du overveje at tegne det hele selv, men du kan også finde en leverandør, som sælger komplette køkkener af høj kvalitet. På den måde sikrer du dig drømmekøkkenet, som lægger op til, at besøge terrassen også. Uanset hvad så find dit nye køkken her.

 

Klargør terrassen

Et kriterie for at have lyst til at sidde ude på terrassen det halve af natten er, at terrassen i sig selv er noget værd. Beskidte fliser, så der slæbes skidt med ind i huset, er ikke ønsket. Ligeledes er gamle havemøbler, som man aldrig rigtig har siddet godt i, heller ikke synderligt fede. Så selvfølgelig kan disse ting også tåle en opgradering.

 

Med hensyn til terrassens fliser bør du overveje at give overfladen en omgang med højtryksrenseren. Med vinterens slid og skidt af vejen vil du få samme udtryk i fliserne, som da du lagde dem. Derudover kan du overveje, om det er på tide med et nyt sæt havemøbler, som solens stråler og det danske vejr endnu ikke har tæret på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *