Sådan bruger du smudsmåtter i indretningen

Førstehåndsindtrykket når du besøger et nyt sted er af stor betydning, uanset om det er i private sammenhænge eller på jobbet. Samme oplevelse er gældende for alle dine gæster, der besøger dig i hjemmet eller på kontoret. Med smudsmåtter kan du gøre entreen langt mere attraktiv. Det er dog de færreste mennesker, der synes, at en smudsmåtte i sig selv er et særligt pænt asset til indgangen, men der findes heldigvis et væld af forskellige former for måtter, der kan holde dit indgangsparti indbydende og flot, så førstehåndsintrykket ikke bare bliver rent men også visuelt flot.

 

Det ligger jo lidt i navnet, hvad en smudsmåtte gør. Kort og godt opsamler den skidt, slud, sne, jord og andre former for snavs ude fra, som du eller dine gæster måtte have siddende under skoene. Således bliver det ikke trukket med rundt i resten af huset og du sparer altså en hel del rengøring ved at investere i en smudsmåtte.

Hvilken størrelse smudsmåtte skal jeg vælge?

Afhængigt af hvor meget trafik du oplever i løbet af dagen, findes der forskellige former for smudsmåtter. Måske er det kun dig og familien, der kommer og går i huset eller måske er du indkøber for en virksomhed der får hundredevis af gæster gennem dørene i løbet af ugen? Jo flere gæster, der skal betræde smudsmåtten, desto mere holdbar skal den også være. Når du vælger en smudsmåtte kan du få dem i fastlagte mål eller vælge en skræddersyet løsning, der passer til netop din entré. Du kan få måtterne i en lang række forskellige farver og materialer, så det behøver ikke være en kedelig oplevelse at holde din indgang ren og pæn. Du kan vælge neutrale farver til dine smudsmåtter som sort eller grå, der passer i de fleste indgangspartier eller du kan træde i en mere modig karakter og prøve en grøn eller rød smudsmåtte. Det er også en nem og praktisk måde at pifte førstehåndsindtrykket op på.

 

Her kan du se et udvalg af de mest gængse smudsmåtter, nemlig smudsmåtter til medium trafik som passer til de fleste formål: https://www.bbnnordic.dk/maatter-til-medium-trafik/

Gode råd til entreen

Smudsmåtter er et fantastisk redskab til at holde entreen ren, men det er ikke det eneste, der er vigtigt, hvis du gerne vil have en smuk indretning i hjemmets første rum. Alt kommer naturligvis an på din stil, men grønne planter kan gøre selv de mindste og mørkeste entreer mere livlige. Hvis ikke du har plads på gulvet, kan du forsøge dig med elegante hængeplanter fra hylder eller fra en krog i loftet, hvilket også frigiver plads på gulvet til eksempelvis smudsmåtter, skohylder, stumtjenere eller andet, der kræver gulvplads. Hvis du har en mindre entré eller indgangsparti kan et gulv-til-loft spejl være medtil at åbne rummet op. Det fylder desuden ingenting. Det er også vigtigt, uanset entreens størrelse, at der er et godt lys. Gullige toner i pærerne virker mere indbydende end de mere kølige, blålige toner. Du kan finde måtter til entreen her: https://www.bbnnordic.dk/om-maatter/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *