BDSM

BDSM centrum for frække legekammerater.

BDSM klubber med swinger fester.

BDSM flytter grænser og nogle klubber, bruger emnet som swinger aftener.

Swinger klubber har ofte en tema fest, som tyroler party, Cowboyfest m.m. Nu er temaet kommet til BDSM og de deltagende gæster, ankommer klædt ud i sadomasochistiske kostumer.

Der medbringes som regel en del forskelligt sexlegetøj til disse fester. Den er ikke så hardcore i en swingerklub, som man ville være hvis det var i en reel Bondage Klub.

Sex klubber har brug for, arrangementer der trækker kunderne til.

Man kan faktisk få en del morskab ud af at deltage i sådan en fest. Ofte kommer folk ikke alene men tager sin Partner med.

Må man gøre hvad som helst til sådan en fest?

Nej, der er selvfølgelig grænser som skal respekteres både over for Klubben og over for de andre gæster.

Det plejer ikke at være noget problem men finder ud af hen ad vejen hvor grænserne går. Alle mennesker der deltager i sådanne fester har en eller anden form for grænse der skal respekteres. Husk at respektere andres BDSM grænser. Ligesom du også gerne vil have dine grænser respekteret.

Ved seneste fest i en af landets helt store swingerklubber, lejede en af svingerne sin kone ud. Kun blev brugt godt og grundigt af det andet klientel til festen.

Både kvinder og mænd deltog. På et tidspunkt bliver hun taget er op til seks mand på samme tid. Vi har talt med METTE som var midtpunkt i festen.

Du kan skrive til Mette på ovenstående link og få hendes beretning om Oplevelsen.

Er der unge piger til BDSM fester?

 

Der deltager både unge teen sex piger og modne kvinder

til disse aftener. Det er heller ikke ualmindeligt, at finde escortpiger der optræder som nøgne damer og er hentet ind for, at sætte kulør på begivenheden.

Kig forbi SLAVE.DATING og få en snak med nogle, af pigerne. De er ikke bange for at fortælle dig hvad, der foregår.